Vår Berättelse

MELLI är ett Svenskt varumärke baserat på en helt ny vetenskapligt utvecklad linje av professionell kosmetika som utnyttjar det allra bästa av tekniska innovationer inom kosmetikaområdet. Utvecklats i Schweiz av PENTAPHARM, ett av världens ledande forsknings- och tillverkningslaboratorier inom området anti-aging. Med vår unika fyllningsprocedur utan mänsklig inblandning, användning av läkemedelsteknologi och enastående exklusiva förpackningar lyckades vi ta en betydande andel av den internationella marknaden med högkvalitativ hudvård som garanterar det bästa utseendet utan några kemiska ingrepp.
MELLI har åtagit sig att följa de grundläggande värderingarna för hållbar utveckling och visar mjljöhänsyn i alla steg av produktion. Genom erfarenhet och kunskap har MELLI tagit fram en serie speciellt utvalda ingredienser för varje enskild produkt, vi erbjuder ett brett urval av rengöringsmedel, ansiktsvatten, fuktkrämer, masker, serum, ögon- och kroppsvårdsprodukter och våra produkter är skräddarsydda för olika hudtyper inklusive torr, fet, akne, mogen och känslig hud.

Att bara tänka ålder blir endimensionellt. MELLI produkter är designade med fräsch och klassisk skönhetslook i åtanke och förstärka kvinnors naturliga skönhet. Drivkraften bakom hudvårdens effektivitet är det hög koncentration av aktiva ingredienser, mineraler från Döda Havet, naturliga växtoljor, antioxidanter, multivitamin kapslar och vegetabilisk fettsyror som inriktar sig på de djupaste hudlagern.

Kombinationen av högpresterande ingredienser tillsammans med premiumingredienserna som finns i MELLI-produkter, med deras mjuka, välgörande konsistens, lätta absorption och behagliga doft, har kombinerats för att skapa den perfekta linjen av vetenskaplig kosmetika för kvinnor och män i alla åldrar.

Vår idé bygger på hudens kunskapsstruktur vilket ger oss möjlighet ständigt övervaka att Melli produkter lever upp till våra högt ställda kvalitetskrav. Det gäller såväl urvalet av ekologiska råvaror som omsorgsfull framställning. Melli är eco-friendly och innehåller inga parabener, och vi använder A C- och E-vitaminer samt naturliga salter för att garantera hållbarheten. Produkter är inte testat på djur. Vi väljer istället ingredienser som är kända för att inte vara allergiframkallande och testar våra produkter på frivilliga människor.

MELLI plant- stamceller framställs och införlivas i kosmetiska produkter för att säkerställa livslängden av hudceller, vilket resulterar i fantastiska Anti-Aging effekt.