Ingredienser

Allantoin

Är en aktiv fuktgivande ingrediens. Utvinna ur vallörtsrot och har en härlig terapeutisk verkan som främjar läkning av huden.

Aloe barbadensis leaf juici*

Aloe vera hjälper huden behålla sin fuktighet och smidighet och har en rad goda effekter på huden hos personer med olika slag av hudproblem.

Aminosyra (Lauroyl lysine)

Utvinns ur kokosolja. Konsistens givare.

Anissyra (p-Anisic Acid)

Antioxidant som utvinns ur anis. 

Acetat

Ett ättiksyrasalt; ordet som följer efter eller föregår acetat på en ingredienslista bestämmer funktionen.

Acetyl Hexapeptide-3 

Acetyl Hexapeptide-3 Har sex aminosyrapeptider i en kedja som är inriktad på att hålla nere frisättningen av ett neuralt signalprotein (katekolamin) och på så sätt förhindra muskelkontraktion som är involverad i ansiktsuttryck. Den gör detta utan förlamning, vilket tillåter naturligt uttryck och rörelse i målområdet samtidigt som den avslappnar muskeln som orsakar rynkan.

Ascorbic acid

C-vitamin utvunnet ur eteriska oljor från olika citrusfrukter.


Algae/Seaweed Extract 

En mjukgörande, återställande fukthalt till huden; med höga antioxidantegenskaper.

ASC III (Dipalmitoyl Hydroxyproline)

En aminosyra som ökar produktionen av kollagen III och som även hjälper till att rensa bort linjer och rynkor från fria radikaler.  

Aqua 

Den förser huden med värdefull fukt i de övre lagren, stödjer NMF (natural moisturizing factor) och skyddar den från fuktförlust. Detta ger huden elasticitet och spänst. Resultatet bli slät, fast hud med en frisk fräsch känsla. Är särskilt rik på polysackarider och mineraler.

Argania spinosa kernel oil*

Arganolja som stärker, skyddar och vårdar och rik på bl a E-vitamin och pro A-vitamin. Absorberas lätt, speciellt bra för problemhud, t ex känslig eller fet hud.

Arnikaolja (Arnica montana flower oil)

Slåttergubbe eller Hästfibbla. Vanlig läkeväxt inom folkmedicin, bl a i salvor. Arnica är en av de ingredienser som har bestått tidens tand. "Arnica kommer från en växt i solrosfamiljen och är en homeopatisk ört som tros innehålla antiinflammatoriska egenskaper när den appliceras på huden lokalt. Den är utmärkt mot akne och utslag. Extrakt oljan är utmärkt för akne och utslag. 

A-Vitamin (Retinyl Palmitate)

Retinol är den primära formen av vitamin A som ingår i receptfria hudvårdsprodukter (OTC). Retinyl palmitat är nära besläktat med retinol och härrör i själva verket från en kombination av retinol och palmitinsyra, en komplex fettsyra. Boostar kollagen i huden, minimerar fina linjer och rynkor och jämnar ut hudens struktur.

Avobenzone (Butyl Methoxidibensoylmetane) 

 UV-strålningsskydd. Är en oljelöslig ingrediens som används i solskyddsprodukter för att absorbera hela spektrat av UVA-strålar. Det är ett dibensoylmetanderivat.

Avokadoolja*(Persea gratissima oil) 

Pressas ur avokadofrukten som är mycket rik på pro-A-,D- och E-vitaminer. Mild närande och vitaminrik olja med normaliserande effekt. Denna olja är berikad med höga halter av antioxidanter, fuktgivande fettsyror och innehåller en stor mängd mineraler och essentiella vitaminer, såsom A, E och D.

Cellulose Acacia Senegal (gum arabic)

 Växtextrakt ört som kan ha hudlindrande egenskaper men som främst används som förtjockningsmedel.

Citronvatten* (Citrus limon fruit water)

 Avkok på citron. Vårdande, fuktgivande, närande och mjukgörande. Rikt på C-vitamin, mineraler och spårrämnen. 

Coenzyme Q10 (Ubiquinone) 

Detta vitaminliknande ämne förekommer naturligt i kroppens celler och hjälper hudceller att regenereras och repareras. Minskar solskador, fyller på hudceller, stimulerar produktionen av kollagen och elastin, jämnar ut hudtonen och minskar fina linjer och rynkor.

C-Vitamin (Ascorbyl palmitate) 

Utvinns ur citrusfrukter (sodium ascorbyl phosphate). Utvinns ur frukt och vinbär. Både C-vitaminsorter är stabiliserade med djupverkade effekt. En antioxidant som kan ha utslätande effekt och vara blekande på pigmentfläckar. Ger ökad hållbarhet.

C-Vitamin (Citric Acid)

Citronsyra är en svag organisk syra. Det förekommer naturligt i citrusfrukter som limefrukter, apelsiner och citroner. Behandla flera hudproblem som mild akne, pigmentering, tilltäppta porer, solbränna, rynkor och mörka fläckar. Extraherad från citrusfrukter.

C-Vitamin (Magnesium Ascorbyl Phosphate)

Anses generellt vara skonsammare än traditionellt C-vitamin och därför säkrare på känslig hud. används också för UV-skydd och -reparation, kollagenproduktion, för att göra huden ljusare och ljusare och som antiinflammatorisk. Det är också en potent antioxidant. Det anses vara ett utmärkt icke-irriterande hudblekningsmedel som hämmar hudcellerna att producera melanin och lättar upp åldersfläckar.

Dead sea salt (Maris sal)  

I kosmetika har använts i århundraden och av goda skäl - det naturliga Dödahavssaltet är otroligt rikt på mineraler och näringsämnen som är så välgörande för vår hälsa, kropp och själ.

DHA (Dihydroxyacetone) 

En sockerlösning framställd av sockerbetor som får yttersta hudlagret att bli brunt.

Doftämne (Benzy alcohol, Phenethyl alcohol)

Ger ökad hållbarhet, utvinns ur olika eteriska oljor.

 Doftämne (Benzyl benzote, Cinnamyl alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linaloo)

 Naturliga doftämnen som finns i eteriska oljor, inget som tillsätts separat.

E-Vitamin ( Prunus Amygdalus Dulcis) (Sweet Almond) 

 Är innehåller antioxidanten vitamin E, fungerar som ett smörjmedel, återfuktande, återställande av glans på hudytan, lugnar och fyller på huden vilket ger huden ett mjukt och smidigt utseende.

E-Vitamin (Tocopherol)  

Naturlig E-vitamin som utvinna ur solrosolja. Antioxidant som ger ökad hållbarhet.

E-Vitamin (Tocopheryl Acetate)  

E-vitamin som hjälper inte bara till att skydda huden från skador på grund av ultravioletta strålar, den erbjuder också överlägsna antioxidanteffekter och främjar regenerering av friska celler. Antioxidant som ger ökad hållbarhet.

Fett Från Kokos (Caprylic/Capric triglyceride)

 Framställs av kokos. Mjukgörande för huden.

Fruktsyra ( Citric acid)  

Naturlig citronsyra som utvinna ur fruktrester från juice tillverkning. Används i små mängder för vitaminernas skull. I större mängder påverkas pH-värdet.

Fysikalisk solskydd(Titanium dioxide Cl 77891) 

Naturligt solskyddsställd partikelstorlek, utan nano partiklar.

Glycerin

Är bra för huden eftersom det fungerar som ett fuktbevarande medel, vilket är ett ämne som gör att huden kan behålla fukten. Det kan öka hudens återfuktning, lindra torrhet och fräscha upp hudens yta. Det är också ett mjukgörande medel, vilket betyder att det kan mjuka upp huden.

  Guarkärnmjöl (Guar hydroxypropyltrimonium chloride)

 Utvinna ur frön av baljväxten. Motverkar statisk elektricitet och flygigt hår. Gör håret smidigt, mjuk och lent.

Gurkörtsolja ( Borago officinalis seed oil)  

Den olja som innehåller allra mest av den fleromättade fettsyran GLA. Verkar fuktighetsberande, lugnande och har används mycket inom folkmedicin vid olika hudproblem.

Havsalt ( Sodiuom chloride)  

 Näringsrika salter från havet.

Hyalurnonsyra (Sodium hyaluronate) En polysackarid (sockerart)   

som finns naturligt i huden, mängden minskar med åldern. Hyalurnonsyra binder fukt och ger därmed ökad fasthet till huden. Vår hyalurnonsyra är 100% vegetabilisk och utvinns ur växter, bl a röda och gröna alger.

Jojobaolja (Simmondsia chinensis seed oil) 

Utvinns genom pressning av jojobaväxtens frön. Oljan mjukgör, skyddar och binder hudens fuktighet samt ger huden en sammetslen känsla. Vår jojobaolja är kallpressad och av högsta kvalitet.

Kakaosmör(Theobroma cacao seed butter)  

Näringsrikt fett från kakaobönan. Bra vid riktigt torr hud och på utsatta partier. Hjälper till att behålla fukt i huden och verkar uppmjukande. Naturligt rik på antioxidant polyfenoler och E-vitamin.

Karoten (Betacarotene)  

Utvinns ur morötter. Provitamin A. skyddande och balanserande effekt på huden.

Kinesiskt Grön Te (Camella sinensis leaf extract) 

Grönt te är till skillnad från svart te inte oxiderat och bibehåller därmed alla vitaminer, mineraler och sin höga halt av bl a garvämnen som hör till gruppen polyfenoler.

   Kisel (Silica)

Mineral som fungerar som konsistensgivare.

Kokosfettvax (Cetyl alkohol)  

Konsistensgivare gör huden mjuk och len. Tillverkas av kokosfett från ekologiska odlingar.

 Kokosolja (Cocos nucifera oil)  

 Kraftig olja från kokosnöt, ger len känsla på heden.

Konserveringsmedel (Etylhexylgylcerin)   

 Är ett konserveringsmedel som kommer från naturliga källor. Det är ett effektivt konserveringsmedel som används som ett säkert alternativ till parabener, och det erbjuder ytterligare fördelar som hudvårdande och luktborttagande egenskaper. Utvinns ur vegetabilisk olja.

Lavendelolja (Lavandula angustifolia)

 Eterisk olja med lugnande och balanserade effekt.


Levulinic acid   

Levulinsyra är en förnybar, biobaserad syra, utvinns från majs, som hjälper till att konditionera och mjukgöra huden, samt fungerar som ett konserveringsmedel för själva produkten.

Majsolja (Zea mays oil)  

Mjukgörande och skyddande, tas lätt upp av huden.

Mandelolja (Prunus amygdalus dulcis oil)  

Mild, icke irriterande och lättabsorberad olja. Gör huden mjuk, len och smidig.

   Mannitol (Marine Alge)  

Mannitol är en sockeralkohol som finns i överflöd i naturen, särskilt från träd, och i marina alger och färska svampar. Ett vegetabiliskt socker som fungerar i hudvård för att binda fukt, kondition och även hjälpa till att hålla ingredienserna blandade.

Mentol (Menthol)  

Utvinna ur bland annat pepparmynta svalkande och insektsav-stötande. Vanlig inom folkmedicin.

Mineralfärgämne (Cl 77400, Cl 77402, Cl 77491, Cl 77499, Cl 47005, Cl 77492 Cl 77861, Cl 77820, Cl 77007)  

 Naturliga färgpigment från mineraler i jord och berg.

Mineralsalt (Alumina)    

Mineralsalt bundet till titandioxid i fysikaliskt solskyddsfilter.

Mjölksyra (Lactic asid)

 Stabiliserar pH-ärde. Ursprung sokerbeta.

Myoporum Crassifolium (Bisabolol)  

 Dess blommor har också flavonoider som bidrar till att minska rodnad och klåda i huden.

Myristic Acid (Isopropyl Mristate)  

 En naturligt förekommande fettsyra som används som återfuktande.

Natriumsalt (Soddium benzoate)  

Naturligt natriumsalt som utvinna ur frukt och bär. Ger ökad hållbarhet.

 Olivolja (Olea europaea fruit oil)   

Kallpressad olja från oliver, innehåller E-vitamin. Uppmjukande samt verkar närande och skyddande på huden.

Omega-3 Fettsyror( Coco-Caprylate)   

Framställs av kokos. Tillför essentiella fettsyror till huden, ger smidighet. 

 PENTAVITIN® ( Saccharide Isomerate)  

 är ett kolhydratkomplex som bildas från det baskatalyserade arrangemanget av en blandning av sackarider. Detta fungerar som ett utmärkt vattenbindande medel samt ett mjukgörande medel för huden. Den är 100 % naturlig och växtbaserad med både ECOCERT-godkännande och NATRUE-certifiering.

Provitamin B5 (Panthenol)   

 Utvinns ur vetekli. D-panthenol binder fukten i huden. Mjukgör en torr hårbotten.

 Propanediol (Methylpropandiol)

 Är en vätska extraherad från majssocker. Det hjälper till att behålla hudens fuktighet och tränger lätt in i huden. Dess förmåga att lugna, mjukgöra och berika huden. Detta naturliga mjukgörande medel fungerar som en skyddande hudbarriär och hjälper till att minska vattenförlusten genom att öka hudens fuktnivåer.

Plukenetia Volubilis Seed Oil  

  Kallpressad olja utvunnen från frön från Sacha Inchi-växten från den peruanska Amazonas djungel. Innehåller en av de högsta halterna av fleromättade fettsyror (PUFA) bland alla vegetabiliska oljor med alfa-linolensyra (omega 3).

Rapsolja (Napus seed oil)   

Mjukgörande skyddande och näringsrik olja. Innehåller E-vitamin. Tas lät upp av huden.

Retinol (Retinyl Palmitate)  

Retinol ökar också hudens cellförnyelse, vilket reducerar pigmentering orsakad av solskador, och jämnar ut hudtonen. Retinol är en effektiv variant av A-vitamin, som tack vare dess mycket små molekyler kan penetrera det yttre lagret av huden som mest består av döda hudceller, och nå de levande cellerna i hudlagret under.

Rosa Lera(Kaolin)   

 Balanserande, avslappande och mjukgörande på huden. Rengör på djupet och ökar hudens spänst.

Rosmarin (Rosmarinus officinalis leaf oil)   

Fungerar som en naturlig antioxidant i fett och oljor.

 Salsysyra (Salicylic acid)   

Organisk syra från avkok på älgört. Naturligt konserverande.

Salt (Sodium acid)    

 Reglerar pH värde.

  Sunscreen Agent SPF-15 (Ethylhexyl Methoxycinnamate) 

Är ett solskyddsmedel som används för att skydda huden främst från solens UVB-strålar.

Plukenetia Volubilis Seed Oil  

  Kallpressad olja utvunnen från frön från Sacha Inchi-växten från den peruanska Amazonas djungel. Innehåller en av de högsta halterna av fleromättade fettsyror (PUFA) bland alla vegetabiliska oljor med alfa-linolensyra (omega 3).

Sheasmör (Butyrospermum parkii butter)   

 Från sheaträdet, har en vattenbindande effekt samt skyddar mot uttorkning.

Sojaprotein (Hydrolyzed soy protein)  

  En naturlig och potent antioxidant med en lugnande effekt på huden. Tillför essentiella fettsyror till huden och utvinns ur sojabönor.

Squalane  

Ett naturligt ämne, hjälper till att öka återfuktningen, bekämpar hudskadande fria radikaler som bidrar till tecken på åldrande och kan tack vare dess antiinflammatoriska egenskaper hjälpa mot akne och eksem.


Trollhassel (Hamamelis virginiana leaf extract)    

Lungnande och sammandragande. Kan motverka mörka ringar runt ögonen. Vanlig inom folkmedicin

Tysk Chamomile (Bisabolol)  

Att använda kamomill på huden tar med sig kraftfulla antioxidanter som hjälper huden att regenerera, stramar upp porerna och bromsa åldrande effekter i huden. Hudblekning: Fläckar och rodnad kan lättas av kamomill som ibland kallas "naturlig hudblekning".    

Vegetabilisk Emulgator    

Tillförs för att ämnen att förena sig och för att ge bra konsistens. (Cetearyl alcohol) Utvinns ur veg fett från kokos. (Cetearyl olivate) Utvinns ur olivolj. (Glyceryl oleate) Från veg glycerin och olivolja. (Glyceryl stearate) Utvinns ur kallpressad kokosolja och rapsolja som förenas med veg glycerin.

  Vegetabilisk Emulgator  

(Glyceryl stearate citrate) Utvinns ur veg glycerol och fettsyror, ursprung kokosolja och rapsolja. (Polyhydroxy stearic acid) Vegetabiliska fettsyror från kokosmör och sheasmör, sprider UV-filter så det blir jämnt fördelat i kräm. (Potassium hydroxide) Vattenlösning av natriumsalt. (Potassium Cetyl Phosphate) Utvinns ur veg glycerol och fettsyror, ursprung kokosolja och rapsolja. 

Vegetabilisk Emulgator  

  (PPG-1 Trideceth-13) Utvinns ur mandelolja. (Sodium Olivate) Utvinns ur olivolja. (Sodium stearoyl glutamate) Naturlig aminosyra framställd ur kokosfettsyra. (Sodium caprylate) Urspung kokosolja. (Sorbitan olivate) Utvinns ur olivolja. (Sucrose distearate) Ursprung ur sockerbeta. (Sucrose stearate) Ursprung sockerbeta och sheasmör.

Vegetabilisk Fettsyra    

 (Stearic acid) Närande fett från olivolja och kokos. (Behenic Acid) En fettsyra som härrör från oljeextrakt från växter (Canola växt, Moringa och ARACHIS HYPOGAEA). Behensyra används oftast för att ge lugnande lindring för torr och känslig hud. De talghaltiga fettsyrorna spelar en roll för att bibehålla integriteten hos hudbarriären, vilket förbättrar fuktbevarandet och förbättrar hudens återfuktning.

Vegetabilisk Fuktbindare  

   (C12-13 Alkyl lactate, C12-13 Alcohol) Mjukgör, binder fukt. Utvinns ur mjölksyraester från majs.

Vegetabilisk Fettsyra (Stearic acid)

 Närande fett från olivolja och kokos. Stearinsyra är en essentiell fettsyra som finns naturligt i det skyddande yttre lagret av huden. Det är en av byggstenarna i lipidlagren i huden, som hjälper till att bilda en barriär och bevara hudens naturliga fukt.

Vegetabilisk Mjukgörare   

 Mjukgörande ämnen (Glyceryl caprylate) Utvinns ur vegetabiliskt glycerol och kokosfett. (Isoamyl laurate) Utvinns ur kokosfett och kakaosmör. (Squalene) ger huden en siktig yta. Är även uppmjukande och fukttighetbevarande. Liknar hudens eget sebum. (Cetyl Behenate) Är en naturlig fettalkohol, Utvinns från vegetabilisk och kokosolja

Vegetabilisk Sorbitol

 (Sorbitol) En fuktighetsbindare som ger en sammetslen känsla på huden. Utvinns ur bär.

  

Vegetabilisk Tvättämne    

 Alla tvättämnen vi använder är mild / eco-friendly och lätt nedbrytbara. (Capryl/Capryl glucoside) Utvinns ur sockebetor, snäll mot miljö och hud. Ämnet är godkänt för ekologiska märkningar. (Cocamidoproyl betaine) Tvättämne från koksfett

  Vegetabilisk Tvättämne  

(Decylglucoside) Från majs och koksfett. (Sodium coco-sulfate) Mild tvättämne som framställs ur kokosfett med hjälp av ett ämne från sockerbetor. (Sodium laureth sulfate) Mild tvättämne som framställs ur kokosfett med hjälp av ett ämne från sockerbetor.

Vetegroddsolja  

(Triticum vulgare germ oil) Gör huden mjuk och smidig. Näringsrik, innehåller bl a mycket E-vitamin.

 Veteprotein     

(Hydrolyzed wheat protein) Protein från vete som sträcker och bygger upp, förbättrar hårets och hudens kondition.


Växtfibrer / Växtparfym

   (Cellulose, Sodium acetate) Används som förtjockningsmedel inom livsmedelsindustrin och i hudvårdsprodukter.  (Pafum) Eteriska oljor från olika växter.


Växtsalter / Växterol

 (Sodium anisate, Sodium levulinate, Potassium sorbete) Växtsalter reglerar pH-värde och ger ökad hållbarhet. (Beta-sitosterol) Förstärker effekten av E-vitamin. Utvinns ur frukt och frön.

Xanthangum   

 (Xanthan gum, Dehydroxanthan gum) Växtslem som ger bra konsistens samt verkar svalkande och mjukgörande. Ursprung till vårt Xanthagum är sockebetor.

Ceramide 2 

Ceramides är fetter eller lipider som finns i hudceller. De utgör 30% till 40% av ditt yttre hudlager, eller epidermis. Skyddar mot skador från fria radikaler som bidrar till tecken på åldrande Stöder hudens naturliga kollagen och elastinmatris. Den bekämpar också hudens åldrande och bevarar hudens ungdom. Utvinns ur Zanthoxylum Bungeanum Fruit Extrakt och Spilanthes Acmella Oleracea Flower Extrakt.

24k Gold 

 (24k Gold)  Guld är också känt som "King of Metals" eller "Livets Elixir", inte bara för att det är den mest värdefulla ädelmetallen än idag, aktivt använt för smycken, som elektroniska komponenter och som en investeringsportfölj, men denna ädelmetall har har använts i kosmetika och skönhetsvård i århundraden för dess mirakelfördelar mot åldrande.

  Acnacidol BG  

Är en patenterad aktiv ingrediens med reglerande talg och antibakteriella egenskaper.

DuraQuench™ IQ  

 - återfuktar huden, skyddar den och förhindrar fuktförlust. En ny intelligent hydrering som kan reglera nivån av vatten som avdunstar vid olika fuktighetsnivåer och det minskade också vattenförlusten avsevärt jämfört med kontrollen. DuraQuench™ IQ-formuleringen förbättrade hudens torrhet jämfört med en kontrollformulering.

 Chronogen™     

 Är en innovativ anti-aging tetrapeptid, designad med hjälp av avancerad molekylärbiologi och inspirerad av epigenetisk vetenskap, för att öka uttrycket av klockgener.


  EASYLIANCE ™  

En polysackarid som produceras naturligt av en mikroorganism och erhålls genom bio/organiskt godkännande, jäsning för omedelbar lyftande och uppstramande effekt.

  • Förstärkningsmedel

  • Utjämningsmedel

  • Reparation av rynkor

Enantia Chlorantha Bark Extract

 - tropiskt träd extrakt som hjälper till att minimera talg för irriterad hud.

 Evermat™   

-  aktive ingrediens som är en Kombination av butylenglykol, Enantia Chlorantha barkextrakt och oleanolsyra.

EPS SEAFILL


 En bioteknisk produkt gjord av tång som stramar upp och fyller ut rynkor och fina linjer inom 15 minuter efter applicering! Extra polysackarider med hög molekylvikt från galaktos, mannos och glukos skapar en naturlig film på huden som fyller ut rynkor samtidigt som de stramar upp det tredimensionella kollagennätverket och återställer hudens elasticitet.

Gatuline® In-Tense 


 - fett koncentrat av den afrikanska Spilanthes Acmella-blomman, den riktar sig mot förlusten av hudens fasthet och uppkomsten av djupa rynkor. Genom att stimulera fibroblastens biomekaniska funktioner hjälper denna aktiva ingrediens till att omorganisera dermisstrukturen och synligt jämna ut hudytan inifrån.

Hyaluronic Filling SpheresTM  

 – dessa sfärer är specialiserade på att fylla ut linjer i pannan, rynkor mellan ögonbrynen, leende linjer och kinder. Inuti kapslarna är sfärerna torra, men när de kommer i kontakt med hudvatten sväller de snabbt och leder till en synlig minskning av rynkdjupet och ger långvarig återfuktning.

 Kanelbarkexrakt   

- rik på antioxidanter och välgörande växtföreningar, hjälper till att behandla hyperpigmentering och akne, gör huden ljusare och minskar tecken på åldrande.

Microsponge®    

 - teknologi som fångar in aktiva ingredienser för att förbättra deras prestanda. Ökar formelns effektivitet och produktkänsla.


 Oleanolic Acid  

- extraktet har antioxidant, antimikrobiella och antiinflammatoriska egenskaper.

Pollustop®

aktiv ingrediens som bildar en andningsskyddande sköld, precis som en "andra hud". Det skapar en barriär mot de tre typerna av föroreningsstress: atmosfärisk (kolpartiklar, partiklar och tungmetaller); UV och hushåll (kemikalier). Det begränsar också de extra och intercellulära inducerade skadorna av föroreningar: oxidativ stress, inflammation, cellulär och mitokondriell toxicitet. 

 Propanediol (Methylpropandiol)   

Är en vätska extraherad från majssocker. Det är allmänt införlivat som en ingrediens i hudvårdsprodukter. Propanediol fungerar fantastiskt på huden. Det hjälper till att behålla hudens fuktighet och tränger lätt in i huden. Dess förmåga att lugna, mjukgöra och berika huden. 

 Renovage™ 

Är en kraftfull aktiv ingrediens som hjälper till att förbättra hudens kondition och ge den en jämn och fräsch hy.

 Repair Complex CLR™ PF 

Är en naturlig tillgång som förbättrar utseendet på UV-skadad hud.

Resistem™ 

- är en högteknologisk anti-aging ingrediens som efterliknar det naturliga hormetiska fenomenet försvar. Det hjälper huden att minska nivån av pro-aging-ämnen och toxin-inducerade mikroinflammationer för att lindra hudrodnad, förbättra hudens jämnhet och återställa naturlig lyster.

 RonaFlair® Flawless   

- kiselkulor som fyller ut rynkor och sprider ljus för att skapa en jämn ytfördelning. Huden ser omedelbart slätare ut och rynkor blir mindre synliga.


RonaCare ® Bisabolol 

- är ett naturligt kraftfullt botemedel mot mycket känslig och lättinflammerad, irriterad hud. den huvudsakliga aktiva ingrediensen är växtkamomill (Matricaria chamomilla) som har använts i traditionell medicin i hundratals år. Bisabolol skyddar och läker huden från effekterna av daglig stress.

 SEPICONTROL™ A5 

 - aminosyrabiovektor kombinerad med kanelextrakt, reningsmedel, dermo-protector och sebo-regulator för aknebenägen och fet hud

Teprenone 

Utvinns från (Alteromonas Ferment Extract)  En bioteknologiskt framställd ingrediens som produceras genom jäsning av en marin bakterie som lever i det kalla Antarktiska havet. Två olika uppsättningar av magiska egenskaper, hudskyddande och anti-aging förmågor och främjar hudregenerering och jämnare hudyta genom att stimulera proteinsyntesen i huden, dessa proteiner är typ I och IV kollagen och elastin, alla superviktiga grejer för rynkfri , ung hud även om dessa resultat bara kom från in vitro-tester och kanske eller kanske inte gäller levande mänsklig hud.

 Tetrapeptide-26

Består av glutamin, leucin, prolin och serin. Det är en innovativ anti-aging tetrapeptid, designad med hjälp av avancerad molekylärbiologi och inspirerad av epigenetisk vetenskap, för att öka uttrycket av klockgener.